RegioCultuurCentrum Idea
 
 
 
 
Agenda   |   0-8 jaar   |   8-12 jaar   |   Cursussen   |   Voorstellingen
 
Media Ukkie Dagen
 
Tijdens de Media Ukkie Dagen besteden we extra aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. Welke inhoud past bij je kind? Hoe kun je je kind begeleiden op de tablet? En hoe zorg je voor de juiste balans in momenten met en zonder media? Op onze speciale pagina vind je tips om aan de slag te gaan met mediagebruik binnen het gezin. Woensdag 31 maart geeft Denis Bontje (Mediasmarties) in een webinar praktische tips om een gezond mediamenu samen te stellen voor jonge kinderen.
Media Ukkie Dagen   S
S
 
Jeugdtheater in het weekend
Vakantietheater gaat door als Weekendtheater! Nu de deuren van theaters helaas nog even gesloten blijven, kun je thuis blijven genieten van jeugdvoorstellingen. Elke zaterdag en zondag zijn er drie voorstellingen die 24 uur lang je kijken zijn. Veel kijkplezier!
Weekendtheater   S
 
S
Kinderjury
 
Boekenwurmen tussen 6 en 12 jaar opgelet! Jij bepaalt samen met andere kinderen welk boek de Kinderjury prijs krijgt. Lees tijdens de Leesweken tot en met 9 mei boeken uit 2020 en stem in de week van 10 mei op je favoriete boeken.
Kinderjury   S
Jonge Jury
 
Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan ben jij de Jonge Jury! Verslind de Leestips en breng je stem uit op je favoriete boeken. Stemmen kan tot en met 3 mei, dus ga aan de slag en maak zo gelijk kans op een Fuji Film Instax-camera.
Jonge Jury   S
S
 
Werkstuk of spreekbeurt?
Zoek je een onderwerp voor je spreekbeurt? Of informatie voor een werkstuk? Bij de Bibliotheek vind je een heleboel interessante informatie over allerlei onderwerpen. We hebben boeken, filmpjes en handige websites voor je verzameld. Veel succes en plezier!
Jeugdbibliotheek   S
 
S
Selfieportretprijs
 
Selfies, die maak je vast wel eens. Weet je dat er een landelijke Selfieportretprijs is? Doe mee met de workshop Green Screen Selfie op zaterdag 1 mei in het Medialab in Bibliotheek Idea. Misschien is jouw werk straks te zien op de tentoonstelling in Zeist en win je mooie prijzen.
Workshop   S
Kunstbende
 
Ben je tussen de 13 en 18 jaar en wil je jouw talent in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater laten zien? Of je wil groeien als Influencer? Schrijf je dan in voor Kunstbende 2021. Wie weet eindig jij als winnaar op een van de grote podia van Nederland.
Kunstbende   S
S
 
Robokids
Bibliotheek Idea heeft in april en mei leuke Robokids workshops op het programma staan. Doe je ook mee? Je kunt je alvast inschrijven. Als de workshops door coronamaatregelen niet door kunnen gaan, proberen we ze te verplaatsen naar een nieuwe datum.
Robokids   S
 
S
Workshop De 9-jaars Fase
 
Is je kind rond de 9 jaar en merk je dat zijn/haar gedrag en behoeften veranderen? Doe donderdag 18 maart mee met de Zoom workshop van Ouders Lokaal. Leer hoe je je kind in deze periode ondersteunt, laat je inspireren door tips en wissel ervaringen uit met andere ouders.
Lees meer   S
Paaseierjacht
 
Op Tweede Paasdag, 5 april, kunnen kinderen t/m 10 jaar met hun mandje speuren naar paaseieren in de buurt en zo op een leuke manier Pasen vieren. Mogen de kinderen bij jou langskomen? Meld je aan voor de Paaseierjacht. En voor de kinderen, veel plezier met zoeken!
Lees meer   S
S
YoungKreators
 
YoungKreators is live! Jongeren in Soest, Soesterberg en Baarn hebben nu hun eigen digitale platform, waar ze hun muziek, podcasts, foto’s en choreografieën kunnen uploaden. Ben jij een Young Kreator? Laat van je horen!
YoungKreators   S
Club Toneel
 
Hou jij van verhalen verzinnen en sta je graag op het podium? In de cursus Club Toneel leer je spelenderwijs toneelspelen en ga je veel oefenen. De cursus start op maandag 29 maart bij Kunstencentrum Idea. Schrijf je in en join the club!
Lees meer   S
S
 
Een huis voor Harry
Reserveer   S
 
Bob Popcorn: De popcorn spion
Reserveer   S
Het Verlangen van de prins
Reserveer   S
 
Wij blijven bij elkaar
Reserveer   S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S