De VakantieBieb is terug en ons nieuwe aanbod staat online.
 
Bekijk de online versie
 
 
RegioCultuurCentrum Idea  
VakantieBieb, Murat Isik en nieuw aanbod.
Nieuwsbrief juli 2020
 
 
Bibliotheek   |   Kunstencentrum   |   Theater   |   Kunstuitleen   |   Cultuurpunt   |   Volksuniversiteit
 
 
VakantieBieb: een zomer vol verhalen
 
De VakantieBieb is open! Dit jaar vind je er naast e-books ook luisterboeken voor jeugd en volwassenen. Handig samen in één app. De app is open voor iedereen tot 1 september, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Download de vernieuwde app in de App Store of Google Play en geniet van mooie verhalen.
 
  VakantieBieb    
 
 
 
Aanbod nieuw seizoen
 
 
Aanbod nieuw seizoen

Sta je ook weer te springen om samen met anderen creatief en actief bezig te zijn en nieuwe dingen te leren? Schrijf je dan in voor een workshop of cursus bij Kunstencentrum of Volksuniversiteit Idea in Soest. Als je je vóór 1 september inschrijft, krijg je 10% korting!
Kunstencentrum Idea
Volksuniversiteit Idea

 
 
 
 
In gesprek met Murat Isik
 
In gesprek met Murat Isik
 
Elke vrijdag om 11.00 uur kun je meedoen met de online Biltse Boekenbabbel. Vrijdag 10 juli bespreken we het boek Mijn moeders strijd van Murat Isik. Murat zelf schuift digitaal ook aan! Kijk op onze website hoe je mee kunt doen, vanuit huis of in de Bibliotheek.
 
  Boekenbabbel    
 
Leesgroepen
 
Leesgroepen
 
De inschrijving voor de leesgroepen die Bibliotheek Idea i.s.m. Literair Zeist organiseert is gestart! Er zijn plaatsen beschikbaar gekomen voor het nieuwe seizoen. Alle data en titels van de te bespreken boeken vind je op onze website. Wacht niet te lang met inschrijven, want er is beperkt plaats!
 
  Leesgroepen    
 
 
 
Taalcursussen
 
 
Taalcursussen
Wil je een nieuwe taal leren? Of je kennis van een taal verbeteren? Bij Volksuniversiteit Idea in Soest kun je kiezen uit diverse talen. Nieuw komend seizoen zijn Japans en Arabisch. Schrijf je nu alvast in en ontvang 10% korting!
  Taalcursussen    
 
 
 
 
Plusabonnement
 
Plusabonnement
 
Wil je deze zomer extra veel lenen bij de Bibliotheek? Stap dan nu over op ons Plusabonnement. Je mag hiermee tot 20 materialen tegelijk lenen en geniet van nog meer voordelen. Als extraatje ontvang je een Pondje Papier van kunstenaar Jos van der Meulen.
 
  Ik stap over    
 
Voor werkzoekenden
 
Voor werkzoekenden
 
De Walk & Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden gaan in juli weer van start. Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan en kun je wat hulp en inspiratie gebruiken? Meld je aan voor een bijeenkomst. Er zijn bijeenkomsten in Bilthoven, Soest en Zeist.
 
  Walk & Talk    
 
 
 
Theater
 
 
Theater
Theater Idea gaat het nieuwe seizoen gewoon van start! Er worden twee voorstellingen op één avond gespeeld om al ons publiek een fijne avond uit te bieden. Van september tot en met december verwachten we onder andere: Nathalie Baartman, Hans Dorrestijn, André Manuel, Goochelaar Jan, Debby Petter, Kirsten van Teijn en Niet Schieten! In het najaar maken we onze programmering voor het voorjaar van 2021 bekend. Binnenkort staat het aanbod op onze site!
 
 
 
 
Basiscursus Illustreren
 
Basiscursus Illustreren
 
Kunstencentrum Idea, Soest
 
In deze cursus leer je om inhoud om  te  zetten in een krachtig illustratief beeld.  We experimenteren met materialen en technieken en  werken aan  diverse opdrachten om de creativiteit te laten stromen. Ervaring met tekenen of illustreren is niet nodig.
 
  Inschrijven    
 
Dans wat je kan
 
Dans wat je kan
 
Kunstencentrum Idea, Soest
 
Geniet van dansen en bewegen binnen je mogelijkheden en creativiteit. Onze docent speelt in op de wensen en behoeften van de deelnemers en dat maakt deze cursus bijzonder geschikt voor mensen met Parkinson,  Reuma of  MS. Iedereen is welkom.
 
  Inschrijven    
 
 
 
Nieuwe algemene voorwaarden
 
We hebben onze algemene voorwaarden per 1 juli aangepast. Hier lees je onze nieuwe algemene voorwaarden: Bibliotheek | Kunstencentrum | Volksuniversiteit.
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb  
 
 
RegioCultuurCentrum Idea
Markt 1 - 3701 JZ Zeist