RegioCultuurCentrum Idea
 
 
 
 
Bibliotheek   |   Kunstencentrum   |   Theater   |   Cultuurpunt   |   Volksuniversiteit
 
'Onderweg' met Fee
 
Poëzie en muziek op een zondagmiddag! Op 21 februari om 16:00 uur kun je vanuit je luie stoel, bij de kachel of de open haard, genieten van een bijzondere livestream. Zangeres en dichteres Fee Reynaert zal een concert geven vanuit de Bibliotheek in Zeist. Het concert is live te bekijken via YouTube.
Lees meer   S
S
De Belofte
 
Voor wie het heeft gemist: De belofte van de lege zaal staat nu online voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar al het moois dat er te zien zal zijn wanneer het weer kan en mag. Samen met 400 theaters, artiesten orkesten en gezelschappen droomt Theater Idea de zalen weer vol.
Droom je mee?   S
Vakantietheater voor thuis
 
In de voorjaarsvakantie kun je thuis met je kinderen genieten van poppentheater, muziektheater, bewegingstheater, verteltheater, voor ieder wat wils! Voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar wisselen elkaar af. Voor € 7,50 per voorstelling kijk je met je hele gezin.
Bekijk het programma   S
S
 
Nieuw: Online cursussen
Vind je het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Bibliotheek kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt. Denk aan cursussen over persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, psychologie, talen, digitale vaardigheden en social media.
Bekijk het aanbod   S
 
S
Walk&Talk
 
Je bent meer dan je werkervaring! In de online Walk&Talk bijeenkomst voor werkzoekenden geeft loopbaancoach Els Wildenberg een workshop over persoonlijkheid, drijfveren en valkuilen. Woensdag 24 februari, via Zoom.
Lees meer   S
Boek & Film
 
Bij Boek & Film in Figi Bioscoop in Zeist zie je de beste boekverfilmingen. Voorafgaand aan de films geeft filmjournalist Harry Peters een inleiding.
Muidhond, maandag 8 maart
Emma, maandag 22 maart
Lees meer   S
S
Boekenweek
 
De Boekenweek 2021 wordt in verband met corona verplaatst naar de zomer. Van 6 t/m 14 maart is er dus geen Boekenweek, maar in die week vieren we het boek onder de titel ‘Het voorwoord van de Boekenweek’. In de online schrijversontmoeting op donderdag 11 maart vertelt schrijver Arthur Japin over zijn laatst verschenen roman Mrs. Degas en zijn andere romans en beantwoordt hij vragen van deelnemers.
Ontmoeting met Arthur Japin   S
S
De Grote Valentijnsshow
 
Op Valentijnsdag was op Slotstad RTV de Grote Valentijnsshow te zien, met lieve gedichten, liedjes, een theatervoorstelling en meer verrassingen om mensen een hart onder de riem te steken. Twee deelnemers van Taalhuis Zeist lazen prachtige gedichten voor.
Bekijk de fragmenten   S
De actie gaat door!
 
Wie jij een hart onder de riem steken? Stuur een gedicht, lied, verhaal of andere uiting naar info@cultuurinzeist.nl. De inzendingen komen op cultuurinzeist.nl. Een initiatief van het Kunstenhuis-De Bilt Zeist, Stadslab Zeist, Bibliotheek Idea, Slotstad RTV en Cultuur in Zeist.
Lees meer   S
S
Homerecording
 
Vanavond start voor jongeren de online workshopserie Homerecording, georganiseerd door Brandstof. In drie workshops neemt producer en geluidstechnicus Jan Pronk ze mee in het proces van muzikaal idee tot geluidsopname. De interactieve Zoom sessie start om 20.30 uur.
Lees meer   S
Cursussen voorjaar
 
Bij het Kunstencentrum kunnen we niet wachten tot er weer lessen op locatie mogen plaatsvinden. Zodra het mogelijk is, starten we met nieuwe cursussen. Wil je een cursus volgen? Schrijf je alvast in, dan ben je zeker van een plekje. De startdatum wordt nader bepaald en je betaalt alleen als een cursus doorgaat.
Kunstencentrum   S
S
 
Mama Lokaal coördinator gezocht
Ouders Lokaal zoekt moeders die coördinator willen zijn voor Mama Lokaal Bilthoven. Per Mama Lokaal zijn er twee coördinatoren die met elkaar activiteiten organiseren en de ouders ontvangen in het Mama Lokaal. Lijkt dit je leuk? Dan horen we graag van je!
Lees meer   S
 
S
 
Reserveer   S
 
Reserveer   S
Reserveer   S
 
Reserveer   S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S