RegioCultuurCentrum Idea
 
 
 
 
Bibliotheek   |   Kunstencentrum   |   Theater   |   Cultuurpunt   |   Volksuniversiteit
 
We zijn open!
 
Hoera, we zijn open! Iedereen is weer welkom de Bibliotheek te bezoeken om boeken uit te zoeken en te lenen, te studeren, een krant of tijdschrift te lezen of om gewoon even te snuffelen. We geven weer lessen bij Idea en je kunt het Cultuurpunt in Soest bezoeken. Hopelijk kunnen ook het Theater en de Kunstuitleen binnenkort open. Kom je snel weer langs?
S
 
Boekenweek
Van 29 mei t/m 6 juni is het Boekenweek. Roxane van Iperen, schrijfster van de Boekenweekessay, is woensdag 2 juni te gast in de Woudkapel in Bilthoven en gaat met Bea Rigter van Bibliotheek Idea in gesprek over haar essay Genocidefax. Het interview is te zien via livestream. Vooraf en tijdens het interview kun je vragen inzenden.
Lees meer   S
 
S
 
Digitaal Café
Het Digitaal Café is weer fysiek te bezoeken. Je kunt er terecht met al je vragen over een laptop, tablet of telefoon. Voorlopig is een bezoek op afspraak. Mail je telefoonnummer naar seniorwebidea@gmail.com dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt ook bellen naar 085 822 27 77.
Lees meer   S
 
S
 
Lift je leven
Ben jij klaar voor een duurzame leefstijl? Bibliotheek Idea en Stichting Lift bieden inwoners van De Bilt met het twaalf wekelijkse actieprogramma Lift je leven de mogelijkheid om hier actief mee aan de slag te gaan. Deelname is gratis. Start op vrijdag 4 juni in Bibliotheek Idea Bilthoven.
Lees meer   S
 
S
Robokids Reporters
 
Evelien van Slotstad RTV leert kinderen in een workshop van twee lessen alles over verslaggeven voor de radio. En het allerleukste? De beste opnames laat Evelien horen in haar radioprogramma Kids Break! Start vrijdag 4 juni in Bibliotheek Idea Zeist.
Lees meer   S
Walk&Talk
 
Ben je op zoek naar (ander) werk? Walk&Talk is een maandelijkse, laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Elke keer staat een ander thema rondom loopbaan en solliciteren centraal. Bekijk de agenda voor de data en thema's.
Agenda   S
S
 
Zomerkunstweken
Met de Zomerkunstweken van Kunstencentrum Idea in Soest begin je de zomer actief en ontspannen! Van maandag 14 juni t/m vrijdag 9 juli kun je korte cursussen volgen. Voor kinderen is er onder andere circus, dans, musical en digitale media. Volwassenen kunnen kiezen uit yoga, pilates, dans en schilderen. Of je nu wel of niet al cursist bent bij Idea, iedereen is van harte welkom!
Lees meer   S
 
S
Theater. Mooier dan ooit.
 
Het was altijd al mooi. Het ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! Neem een kijkje op de website Theater. Mooier dan ooit. en win bijzondere prijzen. Zo wordt zelfs de voorpret van je volgende (live) theateravond mooier dan ooit!
Naar de website   S
Zomerlezen
 
Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! In juni, juli en augustus is het tijd voor Zomerlezen. Ga op reis in een boek en lees je de zomer door. In de Week van het Spannende Boek, 7 t/m 13 juni, staan spannende boeken centraal. 
Naar Zomerlezen   S
S
 
Het aftellen is begonnen
Achter de schermen zijn we bij Theater Idea druk bezig geweest om een mooi programma samen te stellen voor het nieuwe seizoen. Theater wordt mooier dan ooit! Wij kunnen niet wachten en tellen alvast af. Vanaf 4 juni maken we elke dag op Facebook of Instagram een voorstelling uit seizoen 2021-2022 bekend tot de start van de kaartverkoop op donderdag 18 juni.
 
S
 
SummerVille
In samenwerking met Moll huiswerkbegeleiding organiseert Bibliotheek Idea van 12 t/m 30 juli SummerVille voor scholieren. Wil jij na een jaar van lockdowns en online onderwijs wel weer eens echt iets leuks doen? En tegenlijk je school skills verbeteren? Kom deze zomer dan naar SummerVille!
Lees meer   S
 
S
 
Reserveer   S
 
Reserveer   S
Reserveer   S
 
Reserveer   S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S