We starten een nieuw seizoen!
 
Bekijk de online versie
 
 
RegioCultuurCentrum Idea  
Nieuw seizoen
Nieuwsbrief augustus 2020
 
 
Bibliotheek   |   Kunstencentrum   |   Theater   |   Kunstuitleen   |   Cultuurpunt   |   Volksuniversiteit
 
 
Open Dag
 
Tijdens de Open Dag van Idea Soest geven docenten informatie over cursussen en workshops en zijn er gratis activiteiten om te proeven van het aanbod. Ook kun je zien hoe je dit seizoen veilig bij Idea cursussen kunt volgen, de bibliotheek kunt bezoeken en van theatervoorstellingen en cultuur kunt genieten. Je bent van harte welkom! Zaterdag 5 september, Idea Soest.
 
  Bekijk het programma    
 
 
 
Walk&Talk
 
 
Walk&Talk
Walk&Talk is dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Loopbaancoach Bregje Muller vertelt op maandag 7 september in Bilthoven over de mindset die je helpt succesvol te worden.
  Walk&Talk agenda    
 
 
 
 
Een leven lang leren
 
 
Een leven lang leren
Wil je Japans leren, meer weten over de Islam, leven met minder spullen of schilderen als Bob Ross? Dat kan dit seizoen bij Volksuniversiteit Idea in Soest en Zeist. En er is nog veel meer om uit te kiezen! Bekijk het aanbod op onze website. Tot 7 september krijg je 10% korting.
  Volksuniversiteit Idea    
 
 
 
 
Leeskringabonnementen
 
Leeskringabonnementen
 
Met het Leeskringabonnement biedt Bibliotheek Idea leeskringen de mogelijkheid om tassen te lenen met 6 exemplaren van hetzelfde boek. Elk lid beschikt daardoor op tijd over de titels.
 
  Lees meer    
 
Leesgroepen
 
Leesgroepen
 
Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de leesgroepen Franstalige literatuur en Moderne literatuur. Wil je ook deelnemen? Schrijf je dan snel in, de leesgroepen starten in september.
 
  Lees meer    
 
 
 
Nathalie Baartman
 
 
Nathalie Baartman
Cabaretier Nathalie Baartman speelt haar speciale coronaproof-programma Niet Normaal. Een troostende cabaretvoorstelling over de achterkant van normaal. Zaterdag 19 september in Theater Idea, Soest.
  Kaarten    
 
 
 
 
Maak het bij Idea!
 
 
Maak het bij Idea!
Heb jij je al ingeschreven voor een cursus van Kunstencentrum Idea? Tot 7 september krijg je 10% korting. Kies voor een vertrouwde cursus als Tekenen & Schilderen of Fotografie, of probeer een nieuwe cursus zoals Textielatelier. Het complete aanbod vind je online.
  Kunstencentrum Idea    
 
 
 
 
SeniorWeb
 
SeniorWeb
 
Vrijwilligers van SeniorWeb helpen je bij Idea op een rustig tempo omgaan met de computer, tablet of telefoon en bieden hulp met het nieuwe Donorregister. Het Digitaal Café in de Bibliotheek is op afspraak te bezoeken. Via het internet zijn er webinars te volgen over allerlei onderwerpen, zoals online boodschappen doen.
 
Jeugdactiviteiten
 
Jeugdactiviteiten
 
In de jeugdagenda van Bibliotheek Idea vind je leuke activiteiten voor kinderen, zoals Robokids workshops. Bij het Kunstencentrum in Soest kunnen kinderen kiezen uit allerlei cursussen, van Boetseren tot YouTube. Ook komt de Kinderboekenweek er aan. Meer hierover lees je in onze komende jeugdnieuwsbrief.
 
 
 
Ook op de agenda
 
sep
12
 
Open Monumentendag | Zeist
Kinderen kunnen bij Bibliotheek Idea een brief schrijven aan zichzelf in de toekomst of op de foto in een historische setting.
sep
18
 
Uitreiking Rinke Tolmanpoëzieprijs | Soest
De 10 genomineerden dragen hun gedichten voor. Juryvoorzitter en dichter/schrijfster Vrouwkje Tuinman prijzen uit aan drie winnaars.
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb  
 
 
RegioCultuurCentrum Idea
Markt 1 - 3701 JZ Zeist