KunstenHuis Idea
 
 
 
Start cursussen!
 
Het mag weer, lessen op locatie! KunstenHuis Idea start nieuwe reeksen cursussen en het is weer mogelijk om in te stromen bij diverse lopende cursussen. Kom in Soest meedoen met Dans wat je kan, Portrettekenen & -schilderen, Grafische technieken of Kunstig Textiel. In Zeist kun je meedoen met Chi: Beweeg je fit! en in Bilthoven aan Theatersport. Liever wat anders? Kijk op onze website voor het volledige aanbod.
 
Naar de website   S
S
 
Theaters weer open
Onze theaters zijn open! Je kunt weer genieten van de mooiste voorstellingen. Goed om te weten: we testen voor toegang, houden 1,5 meter afstand en als je je verplaatst, draagt iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje. Tijdens de voorstelling mag het mondkapje af. Het aantal plaatsen is nog beperkt, dus onze voorstellingen zijn eerder uitverkocht. Tot snel!
Theater Idea Soest
Theater Het Lichtruim Bilthoven
Poppodium De Peppel Zeist
 
 
S
In de Bibliotheek kun je gratis gebruik maken van handige digitale bronnen, ook als ook als je geen lid bent. Sommige bronnen zijn ook thuis beschikbaar voor leden van de Bibliotheek. We lichten er twee uit.
 
Theorie.nl
 
Oefen voor je theorie-examen voor auto, bromfiets of motor en vergroot zo je kans om je theorie-examen te halen. De proefexamens zijn altijd up-to-date en sluiten aan op de examens van het CBR.
 
PressReader
 
Met PressReader heb je toegang tot duizenden kranten en tijdschriften van over de hele wereld. Je kunt ze ook met de app van PressReader downloaden en later thuis of onderweg lezen.
 
Naar de Digitale Bronnen   S
S
 
Vaccinatie- of testafspraak
Wil je online een afspraak maken voor een coronaprik of -test en kun je wel wat hulp gebruiken? Op de website bibliotheek.nl vind je handige informatie die je kan helpen. Ook kun je langskomen bij het Digitaal Café in een van onze bibliotheken.
 
Digitaal Café   S
 
S
Dorine Wiersma
 
In ‘Vlieg op!’ zingt Dorine het publiek wederom stevig toe! Scherend over hoge bomen, langs schaduwkanten en afgronden komt zij zichzelf en haar medemensen tegen. Zaterdag 5 februari in Theater Idea, Soest.
 
Kaarten   S
Jeroen van Veen
 
Jeroen van Veen maakt klassieke muziek toegankelijk voor een breder publiek. Geniet van zijn prachtige opvoering van Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. Vrijdag 11 februari in Theater Idea, Soest.
 
Kaarten   S
S
 
Jeugdcursussen
Bij KunstenHuis Idea kunnen kinderen ontdekken, krijgen ze lef en ontwikkelen ze hun creatieve kracht. In Soest is er voor jonge kinderen Dreumesdans of Peuterdans. Wie van een beetje uitdaging houdt, kan samen met papa of mama op circusles. Bij Striptekenen zet je je fantasie om in een eigen stripverhaal. Kijk op onze website voor de startdata.
 
Naar het aanbod  
S
Online cursussen
 
Wist je dat je als lid van de Bibliotheek gratis online cursussen kunt volgen? Je kunt kiezen uit een breed aanbod van interessante cursussen en trainingen, zoals een cursus Kritisch denken, Goede voornemens of Presenteren.
 
Naar Online cursussen   S
E-books en luisterboeken
 
Als lid van de Bibliotheek mag je gratis e-books en luisterboeken lenen. Geniet waar je maar wilt én wanneer je maar wilt van de mooiste e-books en luisterboeken. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend en wisselt regelmatig.
 
Naar de Online Bibliotheek   S
S
 
CultuurCafé De Bilt
Op 8 februari vindt via een livestreaam het tweede Cultureel Café De Bilt plaats voor wie actief is in de culturele sector in De Bilt. Culturele Die hards, Wethouder en Cultuurambtenaren, Betrokken Buurtgenoten en Culturele Kenners uit het veld gaan in gesprek over onder andere het corona herstelplan, nieuwe initiatieven in de gemeente en de toekomst van Cultuur in gemeente De Bilt.
 
Lees meer   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S